SPORTMASSAGE

Sportmassage bestaat uit verschillende handgrepen op een ontspannen lichaam met als doel de lichamelijke conditie te verbeteren. Door verschillende technieken van handgrepen, richting, druk en snelheid heeft het invloed op de verbeterde doorbloeding, toe en afvoer van weefselvloeistof, verbeterde stofwisseling en spierfunctie.

Door het geven van deze prikkels op het lichaam, brengt dit een reactie teweeg en kan leiden tot een herstel en evenwicht in ons lichaam.

Sportmassage is niet alleen bedoeld voor sporters maar is ook geschikt voor niet sporters, voor zowel jong als oud.
 

MEDICAL- EN LYMFE TAPING

Medical taping is ontstaan in de zeventiger jaren in AziŽ, met de gedachte om de spier activiteit gezond te houden of te herstellen. Spieren zijn niet alleen nodig om te bewegen maar zijn ook belangrijk voor de bloed- en lymfecirculatie en lichaamstemperatuur.

Als de spieren niet goed werken kan dit verschillende klachten en aandoeningen veroorzaken.
Door verschillende technieken toe te passen, is het pijndempend, geeft het een betere spierfunctie en heft het belemmering in de bloedcirculatie op.

De tape is gemaakt van elastische katoen met een anti- allergische lijm laag en is ventilerend. Hierdoor is de tape ook bij langdurige behandeling goed te verdragen en geeft het zelden huid irritatie. Door zijn elasticiteit geeft het geen belemmering in het bewegen.AFSLANK MASSAGE

Afslankmassage is een stevige en een diepe massagetechniek die het lichaam helpt te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht. Door de bloedcirculatie weer op gang te brengen zal de afvalstoffen die zich voornamelijk in de vetcellen ophopen worden afgevoerd.

Afslankmassage is een figuur corrigerende massage en voor vermindering van vetophoping en cellulitis, hierdoor zal men centimeters verliezen in omvang.
Door deze massage zal men een goed gevoel krijgen en zich energieker voelen, ook is het een mooie ondersteuning bij het afvallen.


 

SPECIALISATIE HOOFDPIJN MASSAGE

Veel mensen hebben last van 1 of meerdere keren in de week van hoofdpijn en denken al gauw dat dit normaal is. Dit kan ontstaan door verschillende oorzaken, denk bijvoorbeeld aan stress, spanning, of een onregelmatig leven. We kennen verschillende soorten hoofdpijn, bijvoorbeeld hormonale hoofdpijn, spanningshoofdpijn, migraine of aangezichtspijn.

Hoofdpijn massage is een complete ontspanningsmassage en zorgt ervoor dat er weer ontspanning en rust in het hoofd en schoudergebied komt, en eventuele hoofdpijn klachten verminderen.

Wil je gewoon lekker ontspannen en je hoofd leeg maken, dan is deze massage ook zeker aan te raden.

SPECIALISATIE MASSAGE BIJ FIBROMYALGIE

Fibromyalgie is een reumatische aandoening en geeft verschillende klachten, pijn, stijfheid en vermoeidheid.
De pijn uit zich vooral in de spieren en in het bindweefsel in en rondom de gewrichten.

Er zijn veel verschillende soorten reuma, de meest voorkomende soorten reuma zijn: Artrose, Jicht, Reumatische artritis en Fibromyalgie. Door de pijn en stijfheid in de gewrichten is bewegen vaak moeilijk maar wel belangrijk. Door massage komt er weer een betere doorbloeding, spierfunctie en stofwisseling op gang en het heeft een positieve invloed op vermoeidheid, kracht en slaap waardoor men zich prettiger voelt.